Mocktails indgår samarbejdsaftaler på en lang række forskellige områder. Vi vurderer altid meget nøje efter bestemte kriterier, om en potentiel samarbejdspartner kan være med til at gøre siden endnu bedre for besøgende.

Dette gør også at Mocktails har en politik om, at vi primært laver samarbejdsaftaler inden for områder, der er til gavn for besøgende. Af denne grund allierer vi os med samarbejdspartnere, der kan imødekomme vores kvalitetskrav.

Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, og kunne i tænke jer at samarbejde med Danmarks største bartender magasin så skal i være velkommen til at kontakte os: Info@zlh.dk

Samarbejdspartnere:

Sikker Trafik
I Rådet for Sikker Trafik er vores vision: Trafik uden dræbte.

Vores nærmeste samarbejdspartnere er politi og kommuner, som vi arbejder tæt sammen med for at nedbringe antallet af dræbte og kvæstede i trafikken.

Vores arbejde handler om at forebygge og påvirke viden, holdning og adfærd. Det gør vi bl.a. gennem kommunikation, kampagner, pressearbejde, undervisning og rådgivning.

Vi arbejder ud fra de mål og anbefalinger, der står i Færdselssikkerhedskommissionens Handlingsplan.

Vi er en privat forening med 43 organisationer og offentlige myndigheder som medlemmer.


 

Bargear
Bargear er en af Danmarks førende forhandler af spiritus, barudstyr, cocktailglas, drinkspakker, drinksmixere, bartender udlejning og kurser. Mere end 600 varenumre sikre dig det bedste udvalg til gode priser. Bargear er genvejen til eksklusive drinks.

 

 


Plusice
Plusice Aps, Danmarks førende totalleverandør af ice produkter ”ALT I IS”, isskulpturer, icebarer, tøris, isterninger, knust is, iskugler.
Med ISO 22000 certifikat og fødevaregodkendt isterningfabrik, er vores kunder i sikre hænder med kontrolleret produktion og en hygiejne i top.

 


 

Gode links: