Har du dit udstyr i orden?

Det er vigtig for enhver bartender at have sit udstyr i orden. Derfor har vi lavet en lille liste over det vi anser som standard udstyret for en bartender:

Barske:
Barskeer kan også bruges om et afløb for f.eks. sodavand, ved at hælde sodavanden ned langs barskeen.
Husk at købe din barske her:

Citruspresser:
Smart citruspresser, der er meget anvendelig når der skal laves flere drinks. Undgå at limes eller citronerne sprøjter til alle sider, med denne presser er der intet spild.
Husk at købe din citruspresser her

Morter:
Morter, også kaldt muddler, bruges til at presse smagsolier ud friske råvarer, alt lige fra mynte til friske frugter. Barskeer derimod bruges til at røre i drinken, for at sikre drinken får den rette temperatur.
Husk at købe din Morter her

Shaker:
Shakeren er et barens vigtigste redskaber. Shakere fås i forskellige udgaver, men ens for dem alle gælder, at de har til formål at afkøle drinken hurtigst muligt.
Husk at købe din shaker her

Boston shaker:
Boston Shakeres består af et glas, hvori ingredienserne hældes i og en bund af metal. Andre shakere er typisk tredelt, hvilket betyder at de har en indbygget si. Det sikre at isterningerne ikke kommer med i drinken.
Husk at købe din Boston shaker her

Strainer:
Lille cocktail strainer, der bruges til at si isterninger fra shakeren eller mixerglasset over i drinksglasset.
Husk at købe din strainer her

Jigger:
Jiggere, også kaldt målebægere har en meget vigtig funktion, nemlig at sikre den rette mængde kommer i din drink. Skænkepropper (pourer) er til de mere gravede bartendere, der ved at bruge pourer kan kontrollere mængde der kommer ud af flasken, uden at spilde tiden. Vi har alt fra den billige i plast, til den fine designer jigger i krom.
Husk at købe din jigger her

Skænkepropper (pourer):
Skænkepropper (pourer) er til de mere gravede bartendere, der ved at bruge pourer kan kontrollere mængde der kommer ud af flasken, uden at spilde tiden. Vi har alt fra den billige i plast, til den fine designer jigger i krom.
Husk at købe din pourer her

Find meget mere udstyr her: barudstyr